Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Vec o tem

Novice

24 apr 2013

Foto: na Dnevu odprtih vrat Otroškega vrtca Metlika

V soboto, 20. 4. 2013, smo se dijaki Šolskega centra Novo mesto, Srednje šole Metlika v okviru praktičnega usposabljanja z delom udeležili dneva odprtih vrat v Otroškem vrtcu Metlika. Aktivno smo sodelovali v različnih delavnicah, ki smo jih pripravili za otroke, in pri glasbenem nastopu. Na ta način smo združili prijetno s koristnim.

 

VTISI DIJAKOV:

Jaz in Barbara sva dobili nalogo, da ob vhodu pozdraviva in sprejmeva prihajajoče. Po tem sva šli na dvorišče, kjer je bil osrednji dogodek. Ogledali sva si osrednje dejavnosti. Bilo je zelo zanimivo.

Katja Kmet, 2. b

 

Bila sem v skupini, kjer so bili razstavljeni gasilski, reševalni in vojaški kombiji. Vabila sem otroke k  barvanju različnih pobarvank in sestavljanju različnih sestavljank. Ogledala sem si tudi druge delavnice. Zelo všeč mi je bila tista, kjer so imeli prave živali, saj sem lahko pobožala kačo.

Nuša Košir, 2. b

 

Bila sem v lutkovni delavnici. S sošolkami smo zaigrale lutkovno predstavo za otroke. Ogledale smo si tudi druge delavnice. Bilo mi je všeč, saj so otroci lepo nastopali in delavnice so bile zanimive. Najbolj mi je bila všeč izdelava živali iz balonov.

Alja Šašek, 2. b


Nekah utrinkov z delavnic na dnevu odprtih vrat si lahko ogledate v nadaljevanju in v fotogaleriji slik:



DSC 0006  DSC 0009  DSC 0011  DSC 0012  DSC 0013  DSC 0014  DSC 0018