Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Vec o tem

Novice

11 sep 2012

1. roditeljski sestanek

Vabilo na roditeljski sestanek

 

Spoštovani starši!

Pogumno smo zakorakali v novo šolsko leto in vsem izzivom naproti. Za naše dijakinje in dijake si želimo predvsem zavzeto in uspešno učenje z lepimi dosežki ter prijetno vzdušje v našem šolskem okolju. Vemo, da ste vi, dragi starši, istih misli, zato Vas vabimo na 1. roditeljski sestanek, ki bo v ponedeljek, 17. septembra 2012, ob 16. uri v učilnici št. 6. V skupnem uvodnem delu Vas bo ravnateljica seznanila s splošnimi vsebinskimi in organizacijskimi značilnostmi v šolskem letu 2012/13, v drugem delu pa bodo razredniki po matičnih učilnicah predstavili posebnosti oddelka in dejavnosti v programu predšolska vzgoja.

V tem šolskem letu smo začeli uporabljati program eAsistent, ki vam bo omogočil vpogled v dosežke vašega otroka preko spleta. V ta namen potrebujemo vašo št. mobilnega telefona ali e-naslov.

Za naš skupni cilj, da bo Vaš otrok in naš dijak v šoli napredoval v vsakem smislu, je potrebno dobro sodelovanje. Veseli bomo, če boste z nami.

Uspeh je dejanje volje!

 

V Metliki, 7. septembra 2012                                                         Ravnateljica: Branka Klarić, univ. dipl. ing.