Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

24. december 2020

Dijaški koncert

Tudi letošnji decembrski čas so dijaki naše šole glasbeno in plesno ustvarjali, a tokrat na daljavo. Ustvarili so  5. samostojni novoletni dijaški koncert, za katerega pravijo, da je praznik šole, s katerim zakorakamo v novo leto.

Na koncertu je nastopilo 13 posameznikov, skupin in plesalcev oz. plesnih skupin, vsi pa so svoje točke posneli v domačem okolju ter jih poslali profesorju Goranu Matešiču, ki jih je združil s posnetki napovedovalcev po scenariju Janje Florjančič. Dijaki, ki so se predstavili s svojimi točkami, so: Nika Lamovšek, Jerneja Udovč, Klemen Rožič Šoštar, Špela Kuhar, Nina Patricija Blatnik, Eneja Gašperšič, Tjaša Plut, Teja Božič, Ela Kolar, Maruša Vidmar, Nejc Smrekar Kovačič, ansambel Vzrok in Trebanjske mažorete. Program sta povezovala Alja Hrovat in Luka Pavlin, po božično-novoletnem voščilu direktorja šolskega centra gospoda Mateja Forjana in ravnateljice srednje zdravstvene in kemijske šole gospe Damjane Papež pa je dijake nagovorila tudi predsednica dijaške skupnosti Klara Ostojić.

Dijaki so dokazali, da se kljub drugačnemu načinu dela da ustvariti zanimive točke, s katerimi lahko polepšajo zaključek leta sošolcem in učiteljem.

foto1  foto2  Foto3  foto4  foto5

  foto7