Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

6. maj 2014

Mednarodno srečanje E-medica

V petek, 25. aprila 2014, smo na Srednji zdravstveni in kemijski šoli gostili goste iz Hrvaške in Srbije. V okviru projekta Prostovoljno delo kot način življenja in razmišljanja smo izvedli dve prostovoljski delavnici na otroškem oddelku SB Novo mesto in v Domu starejših občanov Novo mesto. Člani projektne skupine Akutne zastrupitve v otroški dobipa so si znanje pridobivali na reševalni postaji Zdravstvenega doma Novo mesto in v laboratoriju SB Novo mesto.
Po odmoru sta nas pozdravila direktor ŠC Novo mesto,gospod Štefan David, in ravnateljica Srednje zdravstvene in kemijske šole, gospa Damjana Papež. Mednarodno povezovanje mladih, skupni projekti in pozitivna uporaba socialnih omrežij so cilji, ki jih želimo tudi v prihodnje spodbujati in krepiti tako na naši šoli kot tudi na celotnem Šolskem centru.
V nadaljevanju smo udeleženci oblikovali delo po skupinah. Srečanje smo zaključili z ogledom šole, prikazom dela v strokovnih učilnicah in se dogovorili, da se v jeseni zopet snidemo, tokrat na dvodnevnem srečanju v Zagrebu.
Mojca Simončič, dipl. med.s.

Fotografije
Koordinatorica projekta E-medica